top banner

Luca-napi Banyatúra

Luca-nap alkalmából mindenkit szeretettel meghívunk hagyományőrző Banyatúránkra!

Időpont: 2019. december 15., 10:00
Helyszín: Tokaj, Kopasz-hegy


Program:
Tokajból indulva megcélozzuk a Tokaji-hegy csúcsát, különböző részeken megállunk pihenni, feltöltődni mindenféle jóval, eljárjuk a Banyatáncot, elkészítjük Luca székét, a sípályán aktuális állapotától függően felpattanunk a seprűkre és leszáguldozunk Tokaj városába valamelyik útvonalon. :D ;)

Aki szereti a természetet minden évszakban, lelkes túrázó, bevállalós és még humora is van vagy jókat tud kacagni, akkor itt a helye, mert ez a program a felhőtlen-felnőtlen kikapcsolódásról fog szólni korhatár nélkül! :)

Amit érdemes hozni és felvenni:
Évszaknak és időjárásnak megfelelő, kényelmes, réteges, szél- és vízálló túraruházat, bokát jól tartó túrabakancs (lehetőleg vízálló vagy impregnált), sapi, kesztyű, sál éééééééés a kihagyhatatlan BANYAjelmez (nagyi szekrénye alján mindig lapul valami kincs!)!
Túrahátizsákban némi élelem és folyadék, nasi, gyümi, fényképezőgép, saját szemetes tasi, utazó bögre, lapos flaska - széles mosoly, kacaj, alkalomhoz illő tréfák.

Helyszín: Tokaji-hegy, Tokaj
Találkozó: Nyh, vasútállomás 08:00 óra, a 08:39-es személlyel utazunk át. Tokaj, vasútállomással szemben lévő 56-os emlékmű 09:30-kor.

Részvételi díj: 2000 Ft/felnőtt, 1500/fő gyerek (12 éves korig).
Táv: a programtól és a csapattól függ.

FIGYELEM!
12 ÉV ALATTI LUCÁKNAK A PROGRAM INGYENES!
Ezt kérjük személyi igazolvánnyal a helyszínen igazolni - akiket még nem ismerünk!

Jelentkezni a 06 70 561 0300 mobilon és a turasportok@gmail.com email címen kell legkésőbb 2019.12.13. 20:00 óráig!

A túrán mindenki saját fizikai állapotát ismerve és felelősségére vesz részt, a szervezők a változtatás jogát fenntartják, ha azt biztonsági szempontból bármi akadályozná.

Mindenkit szeretettel várunk!


Bővebb információ a Luca-napi Banyatúra Facebook-eseményben.

 

Felhasználók értékelése:
Jelenleg nem értékelt. Legyen Ön az első!