top banner

„Fesztiválkatlan a Paulay Ede Színházban!” - Bérletes előadások a 2018/2019-es szezonban

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a tokaji Paulay Ede Színház 2018/2019-es őszi és téli bérletes előadásait a Fesztiválkatlan Kft. szervezi.

 

2018. november 23.
Cirkuszhercegnő - operett - Pesti Művész Színház

A Cirkuszhercegnő Kálmán Imre egyik legtöbbet játszott operettje a Csárdáskirálynő és a Marica grófnő mellett. A cirkuszhercegnő színhelye a szentpétervári nagycirkusz. Fedja, a cári Oroszország tisztje, nagybátyjának menyasszonyába, Fedorába szerelmes. A nagybácsi tudomására jut ez a szerelem, és tönkreteszi Fedja tiszti karrierjét. Fedora az öreg herceg felesége lesz, ám hamarosan özvegy marad. Fedja, a nagyszerű lovas, „Mister X” néven a pétervári cirkusz nagy szenzációja lesz, látványos produkcióját mindig fekete álarcban mutatja be. Fedora is elmegy a cirkuszba, ahol találkoznak, de nem ismeri fel a férfit, s amikor az szerelmet vall neki, elutasítja…Szerelem, csalódás, boldog egymásra találás - ahogy ezt egy igazi operettől elvárhatja az ember.


2018. december
Agatha Christie: Az egérfogó  - krimi - Veres1Színház

A fiatal Ralston-házaspár panziójában vagyunk. Távol az emberektől, a világtól. Abban a zárt játéktérben, a hótorlaszok közé ékelt, bűnügyi laboratóriumban, amelynek az írónő, szokás szerint, még a telefonvezetékét is elvágta. Egyelőre csak azt tudjuk, hogy a Culver utcában megöltek egy nőt. Aztán sítalpakon megérkezik Trotter, a nyomozó. S kiderül, hogy a gyilkosnak a panzió lakói között kell lennie. Agatha Christie sorra elénk idézi a szereplőket, s külön-külön mindegyikről bebizonyítja, hogy - tévedés kizárva! - csak ő, egyedül ő lehet a gyilkos!
Rendező: Schlanger András


2019. január 18.
Marc Camoletti: Négy meztelen férfi - vígjáték
Négy apróhirdetés, négy apró probléma, itt mindenki másról beszél! Ezeket a vicces dialógokat Hacsek és Sajó is megirígyelhetné. És ki-kit keres az apróhirdetéssel?? Minden kiderül és nem csak az igazság lesz meztelen!
Főbb szerepekben: Esztergályos Cecília, Beleznay Endre
Rendező: Straub Dezső


Bérletek, és az előadásokra jegyek a korlátozott számú szabad helyekre válthatóak.
Bérletek 9.000 Ft-tól. Jegyárak: 3.500 Ft-tól. 
Bérletvásárlás: A Fesztiválkatlan jegypénztárában
Infó: +36 30 633-0735, +36 47 552-037


Jegyek kaphatóak:

Tourinform Tokaj
3910 Tokaj, Serház u. 1.
Tel.: +36 47 352125
E-mail: info@tokaj-turizmus.hu

Felhasználók értékelése:
Jelenleg nem értékelt. Legyen Ön az első!